Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Koncert Marka Kutlića i Nele u kazalištu za Valentinovo

Koncert Marka Kutlića i Nele u kazalištu za Valentinovo

 

 

U sklopu programa KA strana grada Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku najavljuje koncert Marka Kutlića i Nele koji će se održati u ponedjeljak,  14. veljače 2022. u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku u 20 sati. Tako ćete - poručuju organizatori - povodom Valentinova moći uživati u prekrasnim ljubavnim baladama ovo dvoje umjetnika, te još ponekim iznenađenjima koja nam spremaju u svom programu. Uz njih će se na pozornici pojaviti i Antonio David Perina - multiinstrumentalist, kantautor, aranžer i producent iz Tisnog, violončelistica Nina Lucia Perina te klavijaturist Tin Pavlinec .

Marko Kutlić, hrvatski je pjevač i kantautor. Široj se publici predstavio kao član benda Pravila Igre, a nakon toga nastavlja sa solo karijerom. Prvi studijski album "U kapi tvoje ljubavi" objavljuje 2019. godine te radi svoj prvi veliki koncert u Tvornici kulture. Uspjeh albuma okrunio je mnogobrojnim nagradama I priznanjima; početkom 2020. godine pjesma "Samo nek ona sretna je" osvojila je priznanje za najbolju pjesmu 67. Zagrebačkog festivala, a iste godine sudjelovao je u showu "Zvijezde pjevaju" kao mentor Arije Rizvić. Početkom 2021. dodijeljeno mu je najveće priznanje u dosadašnjoj karijeri od strane HDU - TopHR Music Awards - Najbolji muški izvođač 2020.

Antonela Đinđić, javnosti poznata kao Nela, hrvatska je pjevačica i autorica. Široj publici predstavila se sudjelujući u prvoj sezoni emisije The Voice - Najljepši glas Hrvatske te u glazbenoj emisiji A strana. Najpoznatija je po kantautorskoj pjesmi "Melodrama" i suradnji s Markom Kutlićem na pjesmi "U zagrljaju spašeni" za koju je osvojila nagradu Cesarica za hit mjeseca. Godine 2017.  objavila je svoj prvi singl "Netko kao ti", a 2021. godine izdaje svoj prvi album "Melodrama". Početkom 2022. godine dobiva nagradu Zlatka Turkalja za najbolju mladu pjevačicu 2021.


Ulaznice za događaj su dostupne online te na blagajni kazališta radnim danom od 10 do 12 sati te na dan programa od 19 sati.
COVID potvrde obavezne za sve starije od 12 godina.

  Objavljeno: 08.02.2022, 10:04h