Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Koncert Zorana Predina i odlični filmovi ovaj tjedan u Kući umjetnosti Arsen

Koncert Zorana Predina i odlični filmovi ovaj tjedan u Kući umjetnosti Arsen

 

 

Koncert Zorana Predina i Igora Polaka na programu Kuće umjetnosti Arsen je u petak 11. studenog. Prije toga u Art kinu Arsen mogu se pogledati odlični filmski naslovi, a subotnje i nedjeljno jutro standardno su u Arsenu rezervirani za najmlađe i program Bubamarac!

U srijedu, 9. studenog u 18 sati na rasporedu je film „Tri tisuće godina čežnje“. U vizualno raskošnoj bajci za odrasle u režiji George Millera glume Tilda Swinton i Idris Elba.

U srijedu, 9. studenog u 20 sati igra film Sigurno mjesto. Riječ je o potresnoj intimnoj drami, odabranoj za hrvatskog kandidata za Oscara.

U petak, 11. studenog u 20 sati jedan od najznačajnijih slovenskih novovalnih kantautora, Zoran Predin, s gitaristom Igorom Polakom predstavlja program „Srebrni pioniri“.

U subotu, 12. studenog u 11 sati na repertoaru je „Kad si zaljubljen…“, nova Virkova predstava nastala prema motivima francuskih avangardnih pisaca 20. stoljeća.

U subotu, 12. studenog u 18 sati na rasporedu je film „Nosila je rubac črleni“. Radi se o romantičnoj komediji s puno pjevanja, smještenoj u pitomom Hrvatskom zagorju ratnih devedesetih.

U subotu, 12. studenog u 20 sati igra Moonage Daydream, dokumentarni film o životu i karijeri glazbene ikone Davida Bowieja.

U nedjelju, 13. studenog u 11 sati u sklopu programa „Bubamarac“ igra film „Kapa“, prvi slovenski božićni igrani film za djecu.

  Objavljeno: 07.11.2022, 13:02h