Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Kulturno-zabavna manifestacija „Ključ svom Šibeniku“

Kulturno-zabavna manifestacija „Ključ svom Šibeniku“

 

 

U organizaciji Udruge Ključana i prijatelja Ključa „Kralj Stjepan Tomašević“ Zagreb i Matice hrvatske, ogranak Šibenik, a uz potporu Grada Šibenika, u srijedu, 11. rujna 2019. godine u Šibeniku će se održati kulturni program pod nazivom „Ključ svom Šibeniku“.

 

Riječ je o manifestaciji koja za cilj ima nastaviti njegovanje višegodišnje kulturne suradnje između grada Šibenika i Općine Ključ, Unsko-sanski kanton iz Bosne i Hercegovine, posredstvom Udruge Ključana „Kralj Stjepan Tomašević“.

 

Kulturni program u srijedu, 11. rujna 2019. godine započet će u 19 sati izložbom slika ključkih umjetnika u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“, a potom se nastavlja kulturno-zabavnim programom „Ključ svom Šibeniku“ na  terasi hotela „Jadran“ u 20 sati.

 

U sklopu manifestacije šibenskoj publici i gostima našeg grada predstavit će se kulturno-umjetničko društvo i pjevači iz Ključa te pjesnici i članovi Udruge Ključana „Kralj Stjepan Tomašević“.  Voditelj programa je Nikola Urukalo.

 

Na manifestaciji će nazočiti načelnik Općine Ključ Nedžad Zukanović te upravitelj Župe Ključ vlč. Davor Klečina uz predstavnike Grada Šibenika.

 

 

  Objavljeno: 10.09.2019, 10:30h