Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Mališani šibenskih predškolskih ustanova glazbom, plesom i igrom obilježili Dan grada

Mališani šibenskih predškolskih ustanova glazbom, plesom i igrom obilježili Dan grada

 

 

U sklopu obilježavanja Dana grada Šibenika i blagdana sv. Mihovila, našeg nebeskog zaštitnika, šibenske predškolske ustanove priredile su bogat i raznovrsni program, a svome gradu mališani su čestitali na najljepši mogući način.

Ovaj slavljenički četvrtak je u znaku predškolaca. „Volim svoj grad Šibenik“ naziv je odgojno-obrazovnog i kreativnog programa Dječjeg vrtića „Žižula“ koji je započeo u 9.30 sati. U programu sudjeluju Dječji vrtići „Njivice“ glazbenim programom na Smričnjaku, „Mandalina“ glazbeno-plesnim programom i šetnjom gradom te „Ražine“, sportskim programom na igralištu vrtića „Borba sv. Mihovila i zmaja“.

I Dječji vrtić „Smilje“ daje, također, svoj obol proslavi rođendana Šibenika. Na Maloj loži, Trgu palih branitelja Domovinskog rata, Dobriću, na trgu kod crkve sv. Frane, kod crkve sv. Križa i ispred crkve sv. Jeronima u Šibeniku od 10 sati predškolci "Cicibana", "Vjeverice", "Građe", "Šibenskih tića" i "Malog Mihovila", "Ljubice" i "Bambija", dječjih vrtića te Ustanove, pjevali su prigodne narodne pjesmice, igrali kolo i tradicijske igre.

  Objavljeno: 26.09.2024, 10:54h