Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Malonogometaše i trenera MNK „Šibenik 1983“ primio Paško Rakić, zamjenik gradonačelnika

Malonogometaše i trenera MNK „Šibenik 1983“ primio Paško Rakić, zamjenik gradonačelnika

 

 

Malonogometaši  „Šibenika 1983“ osvojili su titulu prvaka Druge malonogometne lige jug i plasirali se u kvalifikacije za ulazak u Prvu hrvatsku malonogometnu ligu. Narančasti su u Splitu u uzvratnoj utakmici finala doigravanja s ekipom MNK "Split" igrali neriješeno 3:3, no budući  da su na domaćem terenu  protiv istih protivnika slavili pobjedu rezultatom 3:1,  iz Splita su se vratili kao najbolja malonogometna ekipa Dalmacije. Tim povodom Ivana Škugora i Alena Protegu, igrače MNK „Šibenik 1983“ i Andriju Bakulu, njihovog trenera primio je Paško Rakić, zamjenik gradonačelnika Šibenika. Čestitavši im na tituli i poželjevši im mnogo uspjeha na putu prema Prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi, Rakić je naglasio kako je dosadašnji uspjeh kluba isključivi rezultat truda, rada i želje igrača i vodstva MNK „Šibenik 1983“ da se postigne zadani cilj. 


- Svima nam je razvidna vaša silna ljubav prema malom nogometu, kao i zajedništvo s vašim navijačima. To služi na čast cijelom klubu, ali i gradu Šibeniku. Zato vam od srca čestitam na tituli uz želju da uđete u prvu ligu i da dalje promovirate svoj grad – kazao je zamjenik gradonačelnika najavivši punu potporu grada u daljnjim planovima kluba.


Ispred MNK „Šibenik 1983“ trener Bakula zahvalio je zamjeniku gradonačelnika na dobrodošlici i čestitkama najavivši kako se već sada sve misli malonogometaša usmjeravaju prema kvalifikacijama gdje će, kako je kazao,  uložiti  sve snage da se probiju do što višeg ranga natjecanja. 

  Objavljeno: 30.03.2021, 10:39h