Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Malonogometni turnir svih srednjih škola s područja Šibensko-kninske županije

Malonogometni turnir svih srednjih škola s područja Šibensko-kninske županije

 

 

U sklopu projekta “HUMANITARAC” Vijeće učenika Šibensko-kninske županije organizira malonogometni turnir svih srednjih škola s područja Šibensko-kninske županije. Ekipe moraju biti sastavljenje od 4 igrača i 1 golmana, ukupno 5 sudionika. Profesori u srednjim školama također mogu sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji i igrati na turniru.

Participacija po ekipi iznosi 100 kn, a iz jedne škole može sudjelovati više ekipa. Rok za prijavu ekipa i plaćanje participacije je četvrtak 26. rujna 2013. Više informacija o turniru možete dobiti na e-mail vuskz@usred.hr ili na mob: 091 768 73 92 prijavnica za malonogometni turnir.

Prijavnicu te participaciju može se predati predsjedniku VUŠKŽ Mariu D. Buriću ili pedagogu. Malonogometni turnir srednjih škola će se održati u subotu, 28. rujna 2013. u dvorani Tehničke škole s početkom u 10:00 sati.

Iz Vijeća učenika pozivaju sve da sudjelujuna ovom humanitarnom malonogometnom turniru i na taj način pomognu akciji za pomoć djeci korisnicima Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac.

  Objavljeno: 25.09.2013, 08:56h