Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Maraschino flair open 2015.

Maraschino flair open 2015.

 

 

 

Maraschino flair open u organizaciji Tomislava Biluša, predsjednika Udruge barmena BELI je međunarodno natjecanje barmena u dvije kategorije, moderna miksologija koja će se održati 21.rujna te flair.

Kvalifikacije za flair će se održati 22.9, a  23.9 finale u koje ulazi 10 barmena, te najbolji barmen i najbolja barmenica Udruge.

Samo natjecanje će se održati pod šatorom na trgu Pavla Šubića I, ispred ex. kina Šibenik. Očekuje se dolazak 40ak barmena iz cijelog svijeta, a svoj dolazak su već potvrdili natjecatelji iz Bjelorusije, Italije, Bosne i Hercegovine, Japana, Češke, Poljske, Velike Britanije, Armenije, Rusije, Finske, Mađarske, Ukrajine.

 Svake godine ovo natjecanje postaje sve poznatije velikom broju natjecatelja i gledatelja, a cilj je unaprijediti samo zanimanje barmena, pokazati široj publici koliko dobar i kreativan barmen svojim kreacijama itekako može pospješiti ugostiteljsku ponudu, te predstaviti hrvatski proizvod na međunarodnoj razini uz pomoć svojih originalnih koktela.

Uz samo natjecanje, 20.9. u D-Marini će biti organizirana radionica, tj. masterclass kojoj se mogu priključiti svi  koji žele naučiti nešto više o izradi koktela, dekoracijama, te kako ih predstaviti gostima. Predavači će biti  renomirani hrvatski i strani barmeni s velikim iskustvom.

 

  Objavljeno: 16.09.2015, 12:11h