Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Matija i Gabi s prijateljima u čast Arsenu na Tvrđavi sv. Mihovila

Matija i Gabi s prijateljima u čast Arsenu na Tvrđavi sv. Mihovila

 

 

 

Arsen se vraća na pozornicu na kojoj je u Šibeniku posljednji put nastupio, a veliki hommage naziva ''VRAĆAM SE TU'' zakazan je za 28. srpnja s početkom u 21 sat. Tom prilikom na Tvrđavi sv. Mihovila Arsenov rođendan obilježiti će njegova obitelj, prijatelji i poklonici velikog umjetnika.

Okosnicu programa čine Matijini aranžmani očevog stvaralaštva sabrani u Porinom nagrađenom albumu godine ''Matija svira Arsena'', ali ovom intimnom, a istovremenom grandioznom obilježavanju Arsenovog dana, lika i djela pridružit će se Gabi i Lea Dekleva uz pratnju  Jazz orkestra HRT-a pod ravnanjem maestra Silvija Glojnarića te ostali prijatelji, suradnici i poznati izvođači: Alen Slavica, Miroslav Tadić, Ivo Pattiera i Klapa Maslina.

Ulaznice u pretprodaji za hommage Arsenu ''Vraćam se tu'' dostupne su po cijeni od 140 kuna na blagajnama šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone (svaki dan od 9 do 20 sati), u sustavu Eventima  www.eventim.hr i svim prodajnim mjestima Eventima (kiosci Tiska i Petrol benzinske postaje) te preko sustava www.croatia-tickets.com.

  Objavljeno: 20.05.2016, 18:59h