Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Međunarodne dječje igre na otoku Kapriju

Međunarodne dječje igre na otoku Kapriju

 

 

Od 25. do 27. srpnja 2019. godine na otoku Kapriju održat će se tradicionalna Dječja međunarodna pripetavanja. To je manifestacija u sklopu koje će djeca s Kaprija i gosti odmjeriti snage u raznim disciplinama kao što su nogomet, balote, skokovi u more, nošenje jaja u žlici, skakanje u vrećama, povlačenje konopa.

 

Dječja pripetavanja ove će se godine održati na glavnom trgu, nogometnom i košarkaškom igralištu, na zogu za balote i na rivi. Programi se odvijaju od 18 sati.

 

Nakon igara, sudionici i mještani se okupljaju oko pozornice te se odvija program ‘Pokaži što znaš’ tijekom kojeg se pjeva, recitira, muzicira, pleše, a nakon čega slijedi podjela diploma i nagrada svim sudionicima natjecanja. Djeca će sudjelovati i u likovnim radionicama u samom centru mjesta. Svako dijete dobit će majicu, sok, sladoled i pizzu.

 

Međunarodne dječje igre organizira udruga Baščovjek, voditeljica Irja Kren te mještani otoka Kaprija uz podršku lokalnih ugostitelja i Grada Šibenika.

 

Kaprijske igre donose dinamiku i radost cijelom otoku te su primjer odlične suradnje svih generacija koje su na otoku te međunarodnog prijateljstva i razumijevanja.

  Objavljeno: 12.07.2019, 11:13h