Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Ministar unutarnjih poslova Božinović u radnoj posjeti gradu Šibeniku i županiji

Ministar unutarnjih poslova  Božinović u radnoj posjeti gradu Šibeniku i županiji

 

 

 Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, zajedno s ravnateljem Državne uprave za zaštitu i spašavanje  Damirom Lozančićem te glavnim vatrogasnim zapovjednikom RH  Slavkom Tucakovićem danas boravi u  radnoj posjeti gradu Šibeniku i Šibensko- kninskoj županiji. U jutranjim satima održan je sastanak u Županijskom centru 112, a potom je ministar Božinović obišao vatrogasce Javne vatrogasne postrojbe Šibenik.

Na sastanku u prostorima Vatrogasnog doma nazočili su i gradonačelnik Željko Burić, župan Goran Pauk, zapovjednik JVP Šibenik Volimir Milošević, županijski vatrogasni zapovjednik Darko Dukić, načelnik Policijske postaje Šibensko- kninske Ivica Kostanić te Milivoj Kević, voditelj šibenske ispostave Državne uprave za zaštitu i spašavanje.

U nazočnosti pripadnika JVP Šibenik razgovaralo se o problemima vatrogastva, a tendencija ministra Božinovića je bila  čuti problematiku od ljudi koji su direktno izloženi na terenu.

 

Po završetku sastanka ministar je obišao opožarene površine na šibenskom području,a  potom se uputio u Drniš, gdje je također planiran radni sastanak i obilazak terena.

  Objavljeno: 23.07.2017, 13:43h