Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Ministar znanosti i obrazovanja Vedran Mornar obišao prostore budućeg Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora

Ministar znanosti i obrazovanja Vedran Mornar obišao prostore budućeg Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora

 

 

Tijekom posjeta Šibensko-kninskoj županiji ministar znanosti i obrazovanja Vedran Mornar obišao je prostore budućeg šibenskog Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora Sveučilišta u Zagrebu, koji bi s radom trebao početi slijedeće akademske godine.

Senat Sveučilišta u Zagrebu, na svojoj 2. redovitoj sjednici u 346. akademskoj godini, održanoj 28. listopada 2014, donio je Odluku o ustroju i izvedbi dislociranog preddiplomskog sveučilišnog studija Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku Sveučilišta u Zagrebu.

Temeljem Odluke Agencije za znanost i visoko obrazovanje, kojim je dislocirani preddiplomski sveučilišni studij Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku u skladu s Mrežom visokih učilišta, ministar znanosti, obrazovanja i sporta prof.dr.sc. Vedran Mornar izdao je Potvrdu o upisu navedenog studija u Upisnik studijskih programa. Izdanom potvrdom stekli su se uvjeti za početak izvođenja predloženoga sveučilišnog studijskog programa.

Rok za dovršetak radova na uređenju zgrade budućeg studija je kraj srpnja 2015.g.

Cjelokupna vrijednost projekta, nakon provedenog postupka javne nabave, iznosi 7,2 milijuna kuna.

  Objavljeno: 09.06.2015, 17:52h