Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Ministarstvo demografije Gradu Šibeniku odobrilo 52.720 eura za provedbu edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece

Ministarstvo demografije Gradu Šibeniku odobrilo 52.720 eura za provedbu edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece

 

 

Ministarstvo demografije i useljeništva donijelo je Odluku o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole.

Gradu Šibeniku odobrena su financijska sredstva, u iznosu 52.720,00 eura, od Ministarstva demografije i useljeništva za financiranje provedbe sportskih aktivnosti djece predškolske dobi s ciljem financijskog rasterećenja obitelji, poticanja jednakog uključivanja i povećanja obuhvata djece koja sudjeluju u edukativnim, kulturnim i sportskim aktivnostima što pridonosi njihovom cjelokupnom razvoju i obrazovanju.

Svečano potpisivanje i dodjela navedenog Ugovora održat će se u Auli Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, u utorak 30. srpnja 2024. godine.

„Grad Šibenik na ovaj pilot projekt prijavio je aktivnosti koje će se provoditi u ustanovama za predškolski odgoj i obrazovanje Dječji vrtić Smilje i Dječji vrtić Šibenska maslina. Cilj nam je što više obogatiti dječje programe kako bi se od malih nogu učili zdravim životnim navikama te razvijali motoričke vještine uz druženje sa svojim vršnjacima“, istaknula je pročelnica za društvene djelatnosti Mirjana Žurić.

  Objavljeno: 25.07.2024, 13:57h