Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Minski sumnjiva područja u gradu Šibeniku

Minski sumnjiva područja u gradu Šibeniku

 

 

Hrvatski centar za razminiranje objavio je krajem prošle godine izvješće u kojem navodi kako se pod minski sumnjivim područjem grada Šibenika nalazi 142.369 m2,  obilježena s  21 tablom o minskoj opasnosti. Riječ je o područjima na prostoru gradskih četvrti Vidici, Šubićevac i Meterize, kao i mjesnog odbora Zaton. Riječ je o sljedećim lokacijama: Glavice i  Rasovač/Blagdanovo/Gola Grba (iznad donje bande) na području Zatona; zatim područjima Jamnjaka, Put Jurasa, Rokića, Šubićevca.

 

Promjene koje su nastale u stanju MSP-a u prethodnom periodu rezultat su različitih aktivnosti: razminiranja, pretraživanja i općih izviđanja MSP-a.

 

Mole se svi građani na navedenim područjima da ukoliko imaju bilo kakve primjedbe, sugestije, nejasnoće ili raspolažu s dodatnim podacima i dokumentima da kontaktiraju i o tome obavijeste HCR Podružnicu JUG (Zadar, Stjepana Radića 11, tel. 023/224-870).

Iz HCZ-a napominju da se sve promjene stanja i obilježenosti MSP-a Grada svakodnevno mogu pratiti na https://misportal.hcr.hr.

 

Također,  mole se građani da kontaktiraju i izvijeste Podružnicu Jug o eventualnim potrebama dodatnog obilježavanja MSP-a, te u slučaju nestanka tabli kako bi se pravovremeno mogle izvršavati zadaće održavanja obilježenosti MSP-a.

  Objavljeno: 10.01.2018, 08:30h