Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Modna revija "Šibenski modni krug"

Modna revija "Šibenski modni krug"

 

 

Modna revija pod nazivom Šibenski modni krug održat će se u atriju Muzeja grada Šibenika u petak 23. prosinca s početkom u 19 sati. 

 

Revija se održava u velikoj 950. godini od prvog spomena grada i na neki način zaokružuje brojna događanja u slavu velike obljetnice. Ideja revije je predstaviti šibenske modne kreatore, bilo da djeluju u svom gradu ili izvan njega. Za ovu prigodu okupilo ih se  šestero. Revija nije tematski određena, svaki od autora predstavlja se s izborom svojih kreacija. Ponosni smo i zadovoljni činjenicom što smo i na ovom polju vizualne umjetnosti napravili iskorak i postali prepoznatljivi na hrvatskoj modnoj sceni, poručuju organizatori.

 

Program će se nastaviti s promocijom novih glazbenih ostvarenja mladog šibenskog elektroničkog dua Entropy (Božidar Bilušić i Rino Miorin) uz prigodni domjenak.

 

Na reviji sudjeluju: Loredana Bahorić – Charlie design, Danijel Hrg – Deni Design, Duje Kodžoman, Ankica Lalić –  La Fabrica, Andrijana Lucić te Irena Vodišek Babaja – Kešidov.

 

Koreografija: Ljiljana Stamenković i šibenske manekenke;

Šminka: Radovan Periša;

Voditelji: Valerio Baranović i Matea Erceg;

Glazba: Božidar Bilušić;

Organizacija: Udruga za promicanje kreativnih aktivnosti Faust i Muzej grada Šibenika

Pokrovitelji: Gradski parking d. o. o. Šibenik, Šibensko-kninska županija, TZ Šibensko-kninske županije; Medijski pokrovitelj: Radio Ritam

  Objavljeno: 21.12.2016, 12:17h