Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Motoristi na rivi oduševili Šibenčane

Motoristi na  rivi oduševili Šibenčane

 

 

Oko 400 motociklista prodefiliralo je danas Šibenikom u okviru Parade nacija, zaključnog događanja 37. FIM Motocampa. 19 nacionalnih timova s istaknutim obilježjima svoje zemlje zaustavili su motore na šibenskoj rivi, što se pokazalo kao atrakcija brojnim prolaznicima.

„Sudionici Motocampa, zaljubljenici u vožnju, putovanja i upoznavanje raznih kultura i običaja oduševljeni su Šibenikom i našom županijom, a posebno nas veseli što je dobar dio njih iskazao interes posjetiti ponovno naš grad.“, rekao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić, koji je motociklistima iskazao i dobrodošlicu u prigodi otvaranja manifestacije u Camping Resortu Solarisu.

Borivoj Pojatina, predsjednik Organizacijskog odbora FIM Motocampa 2018.g.  istaknuo je zadovoljstvo suradnjom koja je ostvarena na razini Grada Šibenika, Županije, te gradske i županijske  Turističke zajednice.

Organizatori manifestacije su volonteri, članovi  BMW moto kluba Zagreb pod pokroviteljstvom Hrvatskog motociklističkog saveza (HMS), a pomogli su i članovi  MK Galebi iz Šibenika.

 

  Objavljeno: 08.06.2018, 13:06h