Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Muškarci.hr

Muškarci.hr

 

 

U HNK Šibenik na programu u sklopu obilježavanja ‘Svjetskog dan kazališta’ će biti izvedena predstava ‘Muškarci.hr’ 27. ožujka 2017. godine s početkom u 20.00 sati.

Predstava Muškarci.hr redatelja Maria Kovača premijerno je izvedena u veljači 2017. u kazalištu Vidra, a u predstavi igraju Boris Svrtan, Goran Grgić, Filip Detelić / Andrej Dojkić, Amar Bukvić / Živko Anočić. Glumci su u predstavi uz brojne duhovite primjere iz svakodnevnog života progovorili o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjem prema muškarcima.

Od 1962. godine, na inicijativu ITI- ja 27. ožujka obilježava se kao Svjetski dan kazališta. Ova je godina jubilarna, 55. godina, u kojoj će se uz međunarodne i naše poruke eminentnih kazališnih djelatnika kroz razna događanja pokušati privući posebna pozornost gledatelja na kazalište. Autorica međunarodne poruke ove je godine poznata dramska umjetnica, francuska glumica Isabelle Huppert.

Za hrvatsku poruku HDDU je odabrao tekst redatelja Georgija Para iz 2001. godine koji nevjerojatno aktualno svjedoči o današnjoj situaciji u našem kazališnom životu.

Prodaja ulaznica na blagajni kazališta radnim danom od 10 do 12.00 sati i jedan sat prije početka predstave. On-line prodaja posredstvom portala www.mojekarte.hr.

  Objavljeno: 23.03.2017, 14:47h