Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Na ćakuli u SC-u s Aleksandrom Štulhoferom

Na ćakuli u SC-u s Aleksandrom Štulhoferom

 

 

Studentski centar Šibenik započinje s novim djelatnostima. Otvara se odjel za kulturno-umjetničke programe i na taj način i novo poglavlje postojanja Studentskog centra Šibenik. Cilj je napraviti potpuno novu i neovisnu kulturnu scenu u Šibeniku. Nastojat će se obuhvatiti sve vidove umjetničkog izričaja i to organizacijom izložbi, predavanja, umjetničkih radionica i sl. Na svemu navedenom već se intenzivno radi.

Sezonu otvaramo s „Na ćakuli u SC-u s Aleksandrom Štulhoferom“ – predavanjem poznatog hrvatskog seksologa koji je redoviti profesor sociologije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, pročelnik katedre za seksologiju, suradnik Kinseyjeva instituta za istraživanja seksualnosti, spola i reprodukcije (SAD), konzultant Svjetske zdravstvene organizacije u području praćenja HIV-a te član Međunarodne akademije za seksološka istraživanja te osnivač seksualne terapije u Hrvatskoj.

Tema predavanja je „Što je za mene seks?“ – rasprava o temama autorovih kolumni objavljenih u časopisu Cosmopolitan.

Mjesto i vrijeme događanja je Studentski centar Šibenik, Bana Josipa Jelačića 21 (Šubićevac), „Velika soba“ 2. kat i to u petak 15. lipnja 2012. u 20,00 sati.

  Objavljeno: 15.06.2012, 11:04h