Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Na javni poziv za Adventski sajam pristiglo četrnaest ponuda

Na javni poziv za Adventski sajam pristiglo četrnaest ponuda

 

 

Na javni poziv za sudjelovanje na Adventskom sajmu, što se od 11.12.2015. do 3.1. 2016. održava u Perivoju Roberta Visianija, pristiglo je ukupno četrnaest prijava za tzv. „kućice“ i ugostiteljske objekte. 

„Bogata ponuda jela i pića, uz dobru zabavu je pred nama; svima koji su se prijavili želim, ispred Organizacijskog odbora, zahvaliti, a građane i goste našega grada ovim putem pozvati da dođu u Perivoj jer nas čeka zanimljiv i bogat program ususret 950. šibenskom adventskom ljetu.“, kazala je pročelnica za društvene djelatnosti Mirjana Žurić, te zahvalila Srednjoj strukovnoj školi, ravnatelju Draženu Seksu, učenicima iz odjela stolara i njihovom mentoru Anti Krniću, koji su adaptirali štandove u vlasništvu Grada Šibenika u kućice za sajam.

Postavljanje kućica je planirano za ponedjeljak 7. prosinca, kako bi do petka 11. prosinca bile prigodno ukrašene i kako bi izlagači i ugostitelji mogli krenuti s ponudom.

U nastavku ovog dopisa se nalazi popis prijavljenih s ponudama, uz napomenu kako ima još zainteresiranih za sudjelovanje na Sajmu, čije ponude će biti razmatrane ukoliko u postupku pregleda već pristiglih ponuda bude utvrđeno da ne ispunjavaju uvjete poziva. 

Da podsjetimo, 6. studenog upućen je javni poziv svim pravnim i fizičkim osobama registriranim za obavljanje prodaje robe, a koje imaju u svom asortimanu: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, zatim prigodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, orasi, lješnjaci, tradicionalni proizvodi (med, vino, rakija…) i ugostiteljima da iskažu interes za sudjelovanje u božićno–novogodišnjem programu.

 MARIO ŠKRLEC

fritule, kuhano vino, kuhane kobasice (5 vrsta) u kotlovini, pecipalji

 

KATARINA UKIĆ

rukotvorine (torbe, šalovi pleteni, šeširi)

 

ZVONKO MUČALO

kobasice, vino, fritule

 

PALAČINKA ŠIBENIK

kroštule, bademi, fritule

 

CENTAR ZA SOCIJALNU INKLUZIJU ŠIBENIK

suveniri

 

MIRKO VIDOVIĆ

okviri, svijeće, ljekovito bilje

 

OPG – SLAVICA VEBER

pčelinji proizvodi:, razne vrste medova, medne mješavine, pelud, matična mliječ, propolis, med u saću

 

CAFFE BAR BAGATIN

Bagatinski advent je zamišljen kao spoj šibenskih autohtonih proizvoda i ponude svjetskih

adventskih sajmova

luganige, kobasice, kiseli kupus

kuhano domaće vino lokalnih proizvođača i travarica, točeno pivo

svaki dan - happy hour

CAFFE BAR DOMALD I KLUB ŠIBENČANA

dvije vrste točene pive, jedan lager po pristupačnoj cijeni te Šibenski Učenjak, pivo Kluba Šibenčana, prvo šibensko pivo, po prvi put u ponudi u samom Šibeniku, kuhano vino, bijelo i crno vino (nekuhano) – gemišt i bambus, nekoliko vrsta rakije, jednostavna ponuda hrane, topli i hladni sendviči, domaće izrade, drugačiji od klasične ponude, jedno jednostavno toplo kuhano jelo u stalnoj ponudi, domaće izrade, dio priloga domaće izrade (karamelizirani luk, lagano pirjani crveni kupus sa chillijem, domaći tartar...), povremena ponuda, u posebnim prilikama, kuhanih jela na žlicu, također domaće izrade (bakalar, jota, grah i leća s kobasicom...), cilj je stvoriti atmosferu i dojam Kluba Šibenčana u Zagrebu, napraviti mjesto za okupljanje studenata za vrijeme praznika

 

OPG ANTE SLADIĆ

vina, likeri, rakije, kuhano vino…

 

ŠIBENSKA KONOBA

kuhano vino, fažol, pečenica i ostali domaći specijaliteti

 

TIBOR ĐERI

božićni kolači i razne delicije

 

UDRUGA NAVIJAČA „FUNCUTI“

šibenski suveniri

 

UDRUGA KAMENČIĆI

ukrasi i ostali proizvodi koje udruga izrađuje

 

 

 

  Objavljeno: 26.11.2015, 13:08h