Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Na Kapriju održane Međunarodne dječje igre

Na Kapriju održane Međunarodne dječje igre

 

 

 

Na otoku Kapriju 29. i 30. srpnja održane su Međunarodne dječje igre na kojima je sudjelovalo 60 djece iz raznih krajeva Hrvatske, Slovenije i Italije u dobi od četiri do 13 godina. Djeca su sudjelovala u likovnoj radionici,u  igri gađanja "vatrogasnim topom", natjecala se u nogometu, balotama, skokovima u vodu, skakanju u vrećama, nošenju jaja u žlici i povlačenju konopa.

Na kraju večeri razveseljavala su brojnu publiku mladih i starijih mještana i turista svojim pjevanjem i recitiranjem. Djeca su počašćena domaćim fritulama, sladoledom, pizzom i Cedevitom te je svako dijete dobilo majicu s natpisom "Međunarodne dječje igre Kaprije" i diplomu, a pobjednici natjecanja medalje izrađene od kaprijske masline te simbolične nagrade.

Igre su održane uz pomoć i podršku mještana otoka Kaprije, Trgovačkog obrta Lola, Športskog kluba Gaun, Konobe Antonio,Lounge bara Liberty, Ugostiteljskih obrta Neptun i Šampjer, Vatrogasnog društva Kaprije i Mjesnog odbora Kaprije te uz potporu Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Šibenika.

Sva djeca i mještani bili su izuzetno zadovoljni te se svi skupa već pripremaju  za sljedeće ljetne igre. Organizacija Baščovjek i roditelji djece koja su sudjelovala u igrama poklonili su djeci otoka Kaprije igračke za trajnu upotrebu.

Organizatori Međunarodnih dječjih igara Kaprije su Organizacija Baščovjek i mještani otoka Kaprije uz potporu Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Šibenika.

  Objavljeno: 03.08.2016, 08:27h