Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Na Maloj loži svečano otvoren Solo Positivo Film Festival

Na Maloj loži svečano otvoren Solo Positivo Film Festival

 

 

Na Maloj loži u utorak, 3. srpnja svečano je otvoreno deveto izdanje Solo Positivo Film Festivala koji se drugu godinu zaredom održava u Šibeniku. Festival je, uz direktora SPFF-a Admira Ćulumarevića, otvorio zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta istaknuvši kako je riječ o zaista posebnom festivalu, zanimljivog i bogatog programa na nekoliko lokacija u gradu.


SPFF u Šibeniku donosi devet izvrsnih glazbenih dokumentaraca za najizbirljiviju publiku kojih će velika većina svoje hrvatske premijere dočekati upravo u Šibeniku i to u pratnji svojih autora. Tako će šibenska publika od 3. do 7. srpnja na Maloj Loži i na tvrđavi Barone moći pogledati ponajbolju produkciju u zadnjih godinu dana u žanru glazbenog dokumentarnog filma.


Ovogodišnje izdanje festivala donosi i presjek domaće produkcije, ali i po prvi put na festivalu program Glazba na igranom filmu. Oba ova programa se prikazuju u dnevnim terminima od 11 sati u šibenskoj galeriji Matija.


Festival završava u subotu 7. srpnja dodjelom nagrada na šibenskoj Tvrđavi Barone. Cijeli program festivala možete pogledati OVDJE. 

 

  Objavljeno: 04.07.2018, 08:35h