Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Na Podima otvoren novi servisni centar Hidraulike Kurelja

Na Podima otvoren novi servisni centar Hidraulike Kurelja

 

 

U poduzetničkoj zoni Podi Šibenik danas je otvoren servisni centar tvrtke Hidraulika Kurelja d.o.o. iz Donje Stubice. Riječ je o tvrtci koja se bavi proizvodnjom i servisiranjem hidrauličnih konstrukcija i opreme. Otvaranju poslovnog pogona nazočio je gradonačelnik Željko Burić sa suradnicima te brojni gospodarstvenici, poduzetnici i suradnici tvrtke.

 

„Ovo je još jedan u nizu pogona čiji vlasnici ne dolaze iz Šibenika već su shvatili prednost položaja Poduzetničke zone Podi te ovdje odlučili razvijati i širiti svoje poslovanje. Zona Podi kompletno je infrastrukturno i komunalno opremljena, a Grad Šibenik i dalje će biti dobar partner svim poduzetničkim inicijativama i novim ulagačima.“, istaknuo je gradonačelnik Željko Burić uz čestitku vodstvu tvrtke  poželio im  je i puno uspjeha u budućem poslovanju.

 

„Hidraulika Kurelja na tržištu djeluje 25 godina, imamo 120 zaposlenih, a na Podima će za početak raditi sedam do 10 ljudi koji će servisirati vozila i opremu u Dalmaciji.“, kazao je direktor tvrtke Stjepan Kurelja.

 


Zadovoljstvo današnjim svečanim otvaranjem pogona Hidraulika Kurelja iskazao je i direktor zone Podi Jakov Terzanović, navodeći kako je zona na raspolaganju svim zainteresiranim poduzetnicima.  

  Objavljeno: 25.04.2018, 15:26h