Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Na Podima otvoren poslovni pogon tvrtke Industrius

Na Podima otvoren poslovni pogon tvrtke Industrius

 

 

U poduzetničkoj zoni Podi Šibenik danas je otvoren poslovni pogon tvrtke Industrius d.o.o., koja će omogućiti otvaranje i do 80 novih radnih mjesta. Iznimno dirljivom otvaranju poslovnog pogon, uz članove obitelji direktorice Industriusa Milenke Barać, nazočili su brojni gospodarstvenici i poduzetnici.

 

„Uz obrazovanje i turizam važan temelj razvoja i napretka našega grada je i gospodarstvo, pri čemu svakako ističem Poduzetničku zonu Podi. Ovdje će se uskoro otvoriti 400 novih radnih mjesta, a njih 80 nalazit će se u pogonu tvrtke Industrius. Proizvodnja ostaje kao osnova za naš daljnji gospodarski rast i grad će nastaviti davati sve od sebe da nastavimo provlačiti nove ulagače, čemu svjedoči i sam koncept te infrastruktura u zoni Podi. Svjedočimo dolasku novih ulagača, kao i proširivanju postojećih proizvodnih pogona, stoga ćemo i dalje biti dobar partner u novim gospodarskim i poduzetničkim inicijativama.“istaknuo je gradonačelnik Burić, a uz čestitku vodstvu tvrtke  poželio im  je i puno uspjeha u budućem poslovanju.

 

Tvrtka je počela s radom 2010.g.; poslovali smo u brojnim zemljama Europe te diljem svijeta,  a u Hrvatskoj smo se odlučili za ulaganje u zoni Podi, koja je imala najpovoljnije uvjete za naše daljnje poslovanje. U ovom pogonu razvit će se proizvodnja posuda pod tlakom, cijevnih sistema, strojnom obradom metala i dijelova za energetsku opremu.“, rekla je Milenka Barač, direktorica Industriusa.

 

Uz sam proizvodni dio, poslovni objekt je obogaćen i dodatnim uredskim sadržajima, konferencijskom dvoranom i prostorom za opuštanje djelatnika.

 

 

Zadovoljstvo današnjim svečanim otvaranjem pogona Industriusa iskazao je i direktor Zone Jakov Terzanović, te najavio i skoro otvaranje novih pogona tvrtke IDS (Industroservis d.o.o.).

  Objavljeno: 28.04.2017, 13:46h