Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Na Tvrđavi sv. Mihovila završen glazbeni projekt "Arsen, Čovjek kao ja"

Na Tvrđavi sv. Mihovila završen glazbeni projekt "Arsen, Čovjek kao ja"

 

 

Drugi dio glazbenog projekta započeo je u subotu ujutro novom radionicom crtanja za djecu u prostoru gradske knjižnice te se nastavio panelom u Kući umjetnosti Arsen na kojem je o ostavštini velikog umjetnika pričao Zoran Predin.

Ljubitelji ovog šibenskog velikana imali su prilike uživati u akustičnom koncertu Kristijana Beluhana kod Katedrale, a spektakularni glazbeni dan upotpunjen je koncertom Matije Dedića, Radišić Jazz Trija i gudačkog kvarteta Vortex Strings u Kući umjetnosti Arsen, gdje se izvodila Arsenova glazba za film, serije, TV i kazalište.

Ovo dvodnevno slavlje glazbe i umjetnosti završilo je koncertom na Tvrđavi Sv. Mihovila, gdje su po nekoliko pjesama izveli  Matija Dedić, Lu Dedić, Gibonni, Matija Cvek, Amira Medunjanin, Natali Dizdar, Mia Dimšić, Alen Slavica i Mate Grgat.

Inače, “Arsen, Čovjek kao ja” projekt je posvećen očuvanju i promociji bogate glazbene ostavštine Arsena Dedića, a cilj projekta je kroz različite kulturne i glazbene sadržaje približiti Arsenov opus novim generacijama i obogatiti kulturnu ponudu Šibenika.

  Objavljeno: 16.07.2024, 10:05h