Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Na tvrđavi Barone održan sastanak i panel rasprava u cilju povezivanja IT i Start-up zajednice grada Šibenika

Na tvrđavi Barone održan sastanak i panel rasprava u cilju povezivanja IT i Start-up zajednice grada Šibenika

 

 

Na revitaliziranoj tvrđavi Barone održan je sastanak i panel rasprava u cilju povezivanja IT i Start-up zajednice grada Šibenika, na kojem je sudjelovalo preko 40 prijavljenih sudionika koji su podržali osnivanje udruge Start-up City of Šibenik. Naime, još prošli tjedan formiran je Inicijativni odbor navedene udruge, te su pozvani svi današnji sudionici sastanka da pristupe inicijativi.

 Među članovima novoosnovane udruge našli su se Šibenčani koji su usko povezani s IT sektorom, bilo da je riječ o poduzetnicima-početnicima, studentima Veleučilišta u Šibeniku, profesorima informatike, developerima.

 U panel raspravi na temu razvoja IT i start-up zajednice sudjelovali su i Matija Bumbak, pročelnik za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika, Mateo Perak član Upravnog odbora CISEXa, Mihovil Barančić član Upravnog odbora ZIP i suvlasnik CRANE, dr.sc. Frane Urem, prodekan za poslovanje Veleučilišta u Šibeniku, Hrvoje Bujas suvlasnik tvrtke „Crno jaje“ i Petar Štefanić voditelj s HTV-a, ujedno i voditelj panela.

 

 

  Objavljeno: 13.04.2016, 19:58h