Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Na tvrđavi Barone održan susret poslovnih žena

Na tvrđavi Barone održan susret poslovnih žena

 

 

Na tvrđavi Barone u nedjelju 10. ožujka održan je susret poslovnih žena u organizaciji šibenske podružnice Udruge poslovnih žena Krug. Okupljene poduzetnice iz Šibenika, Istre i Rijeke pozdravili su zamjenik gradonačelnika Paško Rakić te župan Goran Pauk.

 

Proteklog tjedna u Dubrovniku je održan Kongres žena poduzetnica „Okreni ploču“ te je šibenski ogranak udruge Krug po povratku iz Dubrovnika ugostio kolegice iz Istre i Rijeke na Baroneu.

 

Susretu poslovnih žena nazočili su i predstavnici Obrtničke komore Šibensko-kninske županije, Udruženja obrtnika Šibenik, HGK –Podružnica Šibenik te Turističke zajednice grada Šibenika.

 

 

Udruga poslovnih žena KRUG aktivno djeluje od 1992. godine s osnovnim ciljem rada na poboljšanju položaja poslovnih žena u društvu poticanjem ženskog poduzetništva, poslovne kulture i etike poslovanja. Aktivnosti KRUG-a su edukacija, umrežavanje, promocija postignuća poslovnih žena, djelovanje prema javnim organizacijama i institucijama te povezivanje sa srodnim udrugama u zemlji i inozemstvu. Hrvatska udruga poslovnih žena KRUG djeluje kroz šest ogranaka: Zagreb, Split, Rijeka, Istra, Dubrovnik i Šibenik.

 

Foto: ŠibenikIN

  Objavljeno: 11.03.2019, 09:06h