Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu u Solarisu

Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu u Solarisu

 

 

U sklopu 21. Savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu večeras su u Solarisu uručena priznanja najboljim poduzetnicima i obrtnicima u 2016. godini.

O aktualnoj političkoj i gospodarskoj situaciji u Republici Hrvatskoj večeras je govorila ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta te potpredsjednica Vlade Martina Dalić, istaknuvši i da je jedna od glavnih  zadaća ministarstva stvaranje gospodarski boljih uvjeta za poduzetnike i ostvarenje radnih mjesta.

 

Priznanja najboljim poduzetnicima i obrtnicima dodijeljena su u devet kategorija: najbolji mali poduzetnik, najbolji mikro poduzetnik, najbolji srednji poduzetnik, najbolji veliki poduzetnik, najbolja poduzetnica, najbolji izvoznik, najbolji inovativni poduzetnik, najbolji mladi poduzetnik i najbolji obrtnik.

Uz domaćine Savjetovanja župana Gorana Pauka i gradonačelnika Željka Burića, večerašnjoj svečanosti nazočili su i brojni uvaženi gosti te ministri u Vladi RH: Gabrijela Žalac, ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Tomislav Čorić, ministar rada i mirovinskog sustava, Oleg Butković, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, Željko Kolar, župan Krapinsko –zagorski i brojni drugi.

Svečanost dodjele nagrada uveličao je nastup Nine Kraljić, hratske predstavnice na Eurosongu prošle godine, klape Babalubam, te najtrofejnijeg plesnog para Hrvatske, Ištvana Varge i Gabrijele Pilić.

Nacionalno Savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu nastvalja se sutra. U 9,30 sati započinje panel raprava na temu konkurentnosti i rasta gospodarstva. Na panelu će sudjelovati potpredsjednica Vlade Martina Dalić, ministri Tomislav Ćorić, Oleg Butković, Lovro Kuščević i ministrica Gabrijela Žalac.

  Objavljeno: 05.05.2017, 00:25h