Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Nagrada za najljepše blagdanski uređene izloge, balkone, okućnice - „Božićni medenjak 2016.“

Nagrada za najljepše blagdanski uređene izloge, balkone, okućnice  - „Božićni medenjak 2016.“

 

 

U sklopu ovogodišnjeg Adventa u Šibeniku, „Adventura 2016.“, i ove godine provest će se nagradni natječaj „Božićni medenjak“. Riječ je o priznanju koje će Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika dodijeliti vlasnicima poslovnih i/ili privatnih prostora koji „najslađe“ ukrase izloge, prozore/balkone i okućnice u prigodi nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana.

Svi zainteresirani Šibenčani za sudjelovanje u natječaju „Božićni medenjak 2016.“ trebaju se prijaviti do utorka, 13. prosinca.

„Drugu godinu za redom, ovom nagradnom igrom cilj nam je revitalizirati staru gradsku jezgru i motivirati trgovce i stanare da svojim idejama i kreativnošću doprinesu podizanju božićne atmosfere naših 'kala, skala i buta'. Povjerenstvo će se voditi propisanim kriterijima, a to su kreativnost i inovativnost pri ukrašavanju, korištenje bio-razgradivih/ ekoloških materijala, korištenje tradicionalnih motiva, količina ukrašene površine i ukupan vizualni dojam.“, kazao je direktor Turističke zajednice grada Šibenika Dino Karađole.

Povjerenstvo će kroz prosinac ići u terenski obilazak prijavljenih objekata, a vođeni propisanim kriterijima, odlučit će o dobitnicima pohvala i nagrada.  Osim titule „najslađeg“ izloga, prozora, balkona i okućnice, povjerenstvo će odabrati i dobitnike novčanih nagrada. Prva nagrada, odnosno Zlatni medenjak osvojit će novčanu nagradu u vrijednosti od 1.000 kuna, Srebrni medenjak nagradu od 700 kuna, a trećeplasirani, Brončani medenjak primit će nagradu od 500 kuna.

Svaki izlog, balkon, prozor ili okućnica koji ne budu izabrani među tri najljepša, a zadovoljavaju sve kriterije povjerenstva, dobit će pohvalnicu Božićni medenjak 2016. za izvrsnost u dekoraciji.  Osim u srcima, podijelite radost Božića i na vašim izlozima i prozorima. Neka vaša dekoracija bude najljepša božićna priča!

bit.ly/BozicniMedenjak
 

  Objavljeno: 06.12.2016, 14:49h