Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Nagrada za najljepše blagdanski uređeni izlog „Božićni medenjak 2017.“

Nagrada za najljepše blagdanski uređeni izlog „Božićni medenjak 2017.“

 

 

I ove godine u sklopu šibenske Adventure 2017. provest će se nagradni natječaj „Božićni medenjak“. Riječ je o priznanju koje će Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika dodijeliti vlasnicima poslovnih i/ili privatnih prostora u staroj gradskoj jezgri  koji „najslađe“ ukrase izloge u prigodi nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana.

 

Svi zainteresirani Šibenčani za sudjelovanje u natječaju „Božićni medenjak 2017.“ trebaju se prijaviti do ponedjeljka, 18. prosinca na email adresu tz-sibenik@si.t-com.hr.

 

„Treću  godinu za redom, ovom nagradnom igrom cilj nam je revitalizirati staru gradsku jezgru i motivirati trgovce da svojim idejama i kreativnošću doprinesu podizanju božićne atmosfere. Povjerenstvo će se voditi propisanim kriterijima, a to su kreativnost i inovativnost pri ukrašavanju, korištenje bio-razgradivih/ekoloških materijala, korištenje tradicionalnih motiva, količina ukrašene površine i ukupan vizualni dojam.“, kazao je direktor Turističke zajednice grada Šibenika Dino Karađole.

 

Povjerenstvo će obići prijavljene objekte, a vođeni propisanim kriterijima, odlučit će o dobitnicima nagrada. Prva nagrada, odnosno Zlatni medenjak osvojit će novčanu nagradu u vrijednosti od 1.000 kuna, Srebrni medenjak nagradu od 700 kuna, a trećeplasirani, Brončani medenjak primit će nagradu od 500 kuna.

 

 

Osim u srcima, podijelite radost Božića i na vašim izlozima i prozorima. Neka vaša dekoracija bude najljepša božićna priča!

  Objavljeno: 14.12.2017, 10:33h