Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Najuspješniji šibenski osnovnoškolci

Najuspješniji šibenski osnovnoškolci

 

 

Nakon netom održanih državnih i regionalnih natjecanja za osnovne škole, gradonačelnik dr. Ante Županović primio je danas u Gradskoj vijećnici najuspješnije šibenske osnovnoškolce s natjecanja.

S učenicima koji su se visoko plasirali na državnim i regionalnim natjecanjima i onima koji su sudjelovali, na primanje su stigli i njihovi nastavnici, mentori, a sve su ih pozdravili pročelnica Upravnog odijela za društvene djelatnosti Živana Podrug i šibenski gradonačelnik dr. Ante Županović.

„Šibenik ima mladost na koju se može osloniti. Čestitam svima vama koji ste sudjelovali na natjecanjima i došli u priliku da pokažete svoje znanje, kao i vašim mentorima koji su vam to znanje ugradili. Vjerujem u šibensku dicu i nadam se će te znanja koje steknete ugraditi i u naš Šibenik“, istaknuo je gradonačelnik.

U ime mentora zahvalio se nastavnik Miroslav Kotarac kako su ova djeca rezultate postigla uz puno truda i odricanja te mogu biti ponos svojih roditelja, škole i grada.

Obzirom na veliki broj sportaša među okupljenom djecom, gradonačelnik dr. Ante Županović iskoristio je ovu priliku i pozvao ih u petak na otvorenje košarkaškog igrališta pored spomenika Draženu Petroviću koji je i sam bio odličan učenik i vrhunski sportaš te je mnogima od njih sigurno i danas uzor.

  Objavljeno: 10.05.2013, 12:28h