Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Narančasti dan

Narančasti dan

 

 

Pozivamo se da nam se pridružite u obilježavanju „Narančastog dana“ koji organiziraju udruge stanari Narančaste zgrade (Mladi u EU, udruga Ardura, udruga FORCA te Šibenska udruga mladih). 22.svibnja 2016. godine, u sklopu obilježavanja otvorenih vrata udruga diljem Hrvatske stanari Narančaste zgrade otvoriti će vrata posjetiteljima te pokazati nešto od onoga što izvode tokom godine. Jedna od ovogodišnjih aktivnosti tokom Narančastog dana bit će i sajam udruga koje djeluju na području grada Šibenika i šire. Program će početi u 11 sati, a programom će udruge predstaviti:


Ardura (od 12h) - asocijativne karte i gestalt psihoterapija u radu s korisnicima/ cama

Forca08: predstavljanje dosadašnjeg rada udruge

MUEU: predstavljanje rada i kviz o poznavanju Europske unije i Erasmus + programa

Š.U.M.: Vegaonica i Kreativna radionica za sve posjetitelje, slack line trening, predstavljanje izrađenih zvučnika u sklopu glazbene radionice "Kluba mladih Enter"

Predviđeno trajanje programa je do 14 sati. Sudjelovanje je slobodno na svim organiziranim radionicama i treninzima. Osim toga, slobodno se opustite u dnevnom boravku Kluba mladih Enter (Š.U.M.;MUEU)u sklopu kojega nudimo različite časopise, materijale i knjige.

  Objavljeno: 18.05.2016, 14:01h