Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Nastavljaju se radovi na uređenju Sportskog centra Ljubica

Nastavljaju se radovi na uređenju Sportskog centra Ljubica

 

 

U tijeku su radovi na II fazi uređenja svlačionica u Sportskom centru Ljubica, za što je u Proračunu Grada Šibenika osigurano 300.000,00 kuna. Nakon uređenja krovišta, odnosno postavljanja hidroizolacije, te uređenja dijela svlačionica i sanitarnih čvorova, nastavljaju se radovi u unutrašnjosti objekta.

Jutros su počeli radovi na II fazi uređenja svlačionica i sanitarnih čvorova na Sportskom centru Ljubica u  Crnici. „Nakon radova u 2014.g., ove godine nastavljamo sa sanacijom elektro- i vodovodnih- instalacija u objektu, kao i zamjeni vanjske stolarije, te uređenjeu svlačionica i sanitarnih čvorova.“, pojasnio je ravnatelj Javne ustanove Športski objekti Šibenik Andrija Španja.

Pored svlačionica, prošle godine je sanirano i krovište s kojeg se kiša slijevala u dvoranu, te je danas zaključeno kako će se u idućoj proračunskoj planirati i sanacija stropa u dvorani.

Kao što smo i obećali, ulažemo u objekte, odnosno sportsku infrastrukturu, kako bismo stvorili uvjete našoj djeci i sportašima za trening. Trenutno ulažemo oko 8milijuna kuna u obnovu dvorane Baldekin, postavljanje umjetne trave na Šubićevcu i ove radove u Crnici. Dogodine na red dolazi Miminac, odnosno Partizan, koja traži hitnu sanaciju i to je model koji ćemo i nastaviti. Ulaganje u osnovne uvjete za trening i rad.“, kazao je gradonačelnik Željko Burić.

Predsjednik Upravnog vijeća Javne ustanove Športski objekti Šibenik Ante Gašperov je naglasio zadovoljstvo roditelja čija djeca treniraju na Ljubici, te kazao: „Pored zadovoljstva roditelja, moram i kao predsjednik Upravnog vijeća izraziti zadovoljstvo što se konačno jedan ozbiljniji iznos ulaže u ovaj sportski kompleks, koji je godinama bio zanemarivan. Nastavit ćemo i dalje i ne samo na Ljubici već na svoj sportskoj infrastrukturi.“

Zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer naglasio je dobru suradnju Upravnog vijeća, ravnatelja Javne ustanove Športski objekti Šibenik i Grada Šibenika, te kazao: „Izvrsno surađujemo i to je preduvjet dobroga rada. Kada smo preuzimali odgovornost za Grad Šibenik obećali smo uložiti sredstva u obnovu sportske infrastrukture. I obećano izvršavamo.“, kazao je Nikica Penđer.

  Objavljeno: 09.07.2015, 10:53h