Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Natječaj „Djeca-čuvari prirode“

Natječaj „Djeca-čuvari prirode“

 

 

U okviru projekta „Volim Hrvatsku 2012.“ jučer je u svim dječjim vrtićima i osnovnim školama u Hrvatskoj, pa tako i u Šibeniku, započeo interni natječaj za najbolje dječje i učeničke radove na temu „Djeca - čuvari prirode“.

Dječji vrtići
u natječaju sudjeluju sa svojim likovnim radovima, dok osnovne škole uz likovne mogu prijaviti i literarne radove. U natjecanju djeca mogu sudjelovati pojedinačno ili u skupini najviše do petero djece. Valja istaknuti da djeca zaposlenih u turističkim zajednicama ne mogu sudjelovati u natjecanju. Kod dječjih radova ocjenjivat će se  da rad odgovara zadanoj temi,  kreativnost, te samostalnost u izradi rada, odnosno minimalna intervencija odgojitelja.

Pokretač ovog natječaja je Glavni ured Hrvatske turističke zajednice u suradnji sa sustavom turističkih zajednica županija i Turističkom zajednicom Grada Zagreba, uz znanje Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.


Dječji vrtići i osnovne škole dostavljaju radove turističkoj zajednici županije i Turističkoj zajednici Grada Zagreba najkasnije do 9. ožujka 2012. godine. Dok će potom turističke zajednice županija i Turistička zajednica Grada Zagreba prvonagrađene radove za izbor najboljeg rada u Republici Hrvatskoj Glavnom uredu Hrvatske turističke zajednice dostaviti najkasnije do 23. ožujka 2012. godine.


Turističke zajednice županija i Turistička zajednica Grada Zagreba organizirat će svečanu dodjelu nagrada za pobjednike na svom području, a Hrvatska turistička zajednica će organizirati završnu svečanost za pobjednike na nacionalnoj razini.

  Objavljeno: 03.01.2012, 00:00h