Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Nives Radić osvojila drugu titulu ove godine

Nives Radić osvojila drugu titulu ove godine

 

 

Mlada Šibenčanka Nives Radić niže sportske uspjehe. Upravo se vratila iz Rumunjske gdje je drugi put ove godine osvojila titulu europske prvakinje.

Od 26. studenog do 1. prosinca 2012. godine u Bukureštu, Rumunjskoj održano je europsko prvenstvo u full contactu. Iako je prije samo mjesec dana uzela titulu europske prvakinje u low kicku, Nives Radić odlučila je napasti i titulu u full contactu. Na prvenstvu je nastupilo 540 natjecatelja iz 37 zemalja. Nives je u četvrtfinalu porazila domaću predstavnicu, Rumunjku, uz dva sudačka odbrojavanja. U polufinalu je bodovno svladala Čehinju, a u finalu je pobijedila izvanrednu Poljakinju Beatu Lesnik te postala prvakinja Europe u full contactu.

Nives je uz naslov prvakinje Europe u low kicku, a sada i u full contactu, postala prva osoba u povijesti kickboxinga koja je u istoj godini osvojila obje titule.

Gradonačelnik dr. Ante Županović i zamjenik gradonačelnika Franko Vidović uputili su čestitku Nives Radić u kojoj stoji:

"Ponosni smo na još jedan Vaš sportski uspjeh kojim ne samo da promičete ime Grada Šibenika, već su Vaše brojne zlatne medalje već godinama poticaj i nada šibenskom sportu.

Sve čestitke i Vašem klubu “Dalmatino” kao i treneru Damiru Lambaši, uz čije stručno vodstvo dokazujete da se samo upornim i vrijednim radom i zalaganjem postižu najbolji rezultati." 

  Objavljeno: 03.12.2012, 11:17h