Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Niz radionica tijekom listopada u Caritasovu domu

Niz radionica tijekom listopada u Caritasovu domu

 

 

 

Udruga Ardura Šibenik u suradnji s Centrom  Sirius iz Zagreb tijekom listopada organizira niz zanimljivih radionica u Caritasovu domu.

Prva u nizu jest besplatna edukaciju dramske pedagogije. Cilj edukacije je da korisnici steknu nova znanja i vještine iz dramske pedagogije koji se može koristiti u radu s djecom i mladima kroz iskustveno učenje. Edukacija je besplatna, financirana od strane MOMBS-a i MZSS.
Prijave se obavezno moraju napraviti na e mail udruga.ardura@gmail.com

Radionica počinje s radom 14. listopada u vremenu od 9:30 do 12:30.  

Od 21. listopada  započinje i ciklus kreativnih radionica za osnovnoškolce. Na kreativnim radionicama koje će se održavati svaki tjedan, polaznici će upoznavati s različitim likovnim tehnikama (glina, fimo masa, decoupage - salvetna tehnika...). Pozvani su svi osnovnoškolci kreativni i oni malo manje kreativni da unaprijede ili razvijaju svoje maštovitost.

Tu je Škola za roditelje, koja starta s radom od 23. listopada. Radionica je namijenjena roditeljima, onima koji žele naučiti više, onima koji se teško snalaze u toj ulozi, onima koji je obavljaju s lakoćom, ali vjeruju da mogu biti još bolji. Radionice će obuhvaćati komunikacijske vještine, postavljanje obiteljskih granica, roditeljske stilove, dijeljenje iskustva s drugim roditeljima i kompetentnim stručnjacima

 

Udruga Ardura Šibenik u suradnji s centrom za psihološko savjetovanje, edukaciju i istraživanje "Sirius" iz Zagreba organizira i radionice za srednjoškolce. Teme koje planiraju obrađivati su: razvoj samopouzdanja i samopoštovanja, kako se zaštititi od ovisnosti, kako pravilno komunicirati, tehnike učenja i pamćenja i mnoge druge. Održati će se ukupno 5 radionica u trajanju od 2 h. Pozvani su svi srednjoškolci da se slobodno predbilježe na mail udruge. Radionica počinje s radom 24. listopada.

 

 

  Objavljeno: 30.09.2011, 11:40h