Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Novi trgovački centar u Šibeniku zapošljava 50 djelatnika

Novi trgovački centar u Šibeniku zapošljava 50 djelatnika

 

 

Na zapadnom ulazu u Šibenik otvoren je danas novi trgovački centar Era Commerce, osnivača i direktora Ante Bebića iz Makarske.

Svečanom otvorenju prisustvovali su šibenski gradonačelnik dr. Ante Županović i njegov zamjenik Franko Vidović koji podržavaju ulaganja u naš grad, poglavito ona koja dovode do zapošljavanja. Naime, u novootvorenom prodajnom centru posao je pronašlo 50 naših sugrađana.

Na 2 500 m² prostora nalazi se osam odijela, a u novom centru možete pronaći sve što vam je potrebno za gradnju i uređenje doma.

„Kada sam 1993. godine osnovao ovo poduzeće, jedini zaposlenik sam bio ja. Međutim, rasli smo i razvijali se i danas u ovom centru u Šibeniku zapošljavamo 50 djelatnika. Cilj nam je ponuditi što bolju uslugu“, kazao je direktor Era Commercea gospodin Ante Bebić i dodao kako su kompletno uređenje centra izvele šibenske firme.

Društvo Era Commerce posluje u dva moderna prodajna centra u Makarskoj i Opuzenu, a od dana su u Šibeniku. Planiraju dalje širenje, kako prodajnim prostorom tako i brojem zaposlenika.

  Objavljeno: 21.03.2013, 11:41h