Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Novo komunalno vozilo Gradske čistoće prikupljat će otpad na području stare gradske jezgre

Novo komunalno vozilo Gradske čistoće prikupljat će otpad na području stare gradske jezgre

 

 

Od danas ulicama Šibenika prometuje novo komunalno vozilo koje će prikupljati otpad na području stare gradske jezgre i šibenskih tvrđava. U svrhu poboljšanja komunalnog standarda, prikupljanja i odvoza otpada na području stare gradske jezgre komunalno vozilo javnosti je danas predstavio direktor Gradske čistoće Novica Ljubičić u pratnji gradonačelnika Željka Burića i zamjenika Danijela Milete.

 

Novo vozilo podignut će razinu komunalne usluge i učiniti život ugodnijim  stanovnicima i posjetiteljima našeg grada“, istaknuo je gradonačelnik Željko Burić dodavši kako je ovo dobar primjer drugim gradskim poduzećima da se javljaju na natječaje za bespovratna sredstva, a Grad će im biti podrška pri apliciranju.

 

Podsjetimo, kupnju komunalnog vozila sufinanciralo je Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja iznosom od 120.000 kn. Dokumentaciju i zahtjev za sufinanciranjem komunalne opreme uputili su Grad Šibenik i Gradska čistoća, a projekt je sredstvima Ministarstva sufinanciran u iznosu od 60%, dok je preostalih 40% sredstava izdvojio  Grad Šibenik.

 

„Nabavkom ovog vozila nastavljamo s modernizacijom voznog parka Gradske čistoće te istodobno povećavamo efikasnost našeg poslovanja.“, kazao je direktor Gradske čistoće Novica Ljubičić prilikom predstavljanja vozila.

 

 

 

 

 

  Objavljeno: 04.10.2016, 12:49h