Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Obilježen Dan policije i njihova zaštitnika sv. Mihovila

Obilježen Dan policije i njihova zaštitnika sv. Mihovila

 

 

U povodu Dana policije i blagdana sv. Mihovila danas je održana svečanost u sjedištu Policijske uprave šibensko – kninske u Mandalini.

Načelnik Policijske uprave šibensko- kninske Ivica Kostanić obratio se nazočnima istaknuvši pozitivne rezultate rada policijske uprave tijekom ljetne turističke sezone te se  potom zahvalio policijskim službenicima  i svim ostalim djelatnicima policijske uprave na njihovom savjesnom radu.

Odličnu suradnju sa šibenskom policijom istaknuli su zamjenik gradonačelnika  Paško Rakić i zamjenik župana Nikola Blažević.

Biskup Tomislav Rogić prigodnim se riječima obratio okupljenim policijskim službenicima te im čestitao njihov dan i blagdan nebeskog zaštitnika sv. Mihovila.

Prije svečanosti u Mandalini položeni su vijenci na spomen ploču smrtno stradalim policijskim službenicima i u spomen parku poginulih pripadnika specijalne jedinice ‘Jastrebovi’ u sjedištu Policijske uprave te na središnji spomen križ na Gradskim groblju Kvanj, a održana je i misa zadušnica u katedrali svetog Jakova.

  Objavljeno: 27.09.2018, 08:33h