Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Obilježena 10.godišnjica djelovanja Katoličke osnovne škole u Šibeniku

Obilježena 10.godišnjica djelovanja Katoličke osnovne škole u Šibeniku

 

 

Katolička osnovna škola u Šibeniku ' Zaveslaj na pučinu' danas obilježava 10 godina djelovanja.

Prigodnu svečanost u kongresnoj dvorani škole upriličili su učenici i djelatnici škole predvođeni ravnateljicom č.s. Mandicom Starčević.

 Učenici su izveli predstavu 'Naš svjetionik',  a predstavili su  sv. Josipa,  zaručnika Blažene Djevice Marije koji se u katoličkoj crkvi obilježava 19.ožujka, zaštinika škole i Republike Hrvatske. Djeca su obogatila program i glazbenim izvedbama, kao i plesnim točkama izvodeći plesove iz  svih  krajeva naše domovine.

Ovom prigodom predstavljena je i monografija o 10. obljetnici Katoličke osnovne škole u Šibeniku koja donosi prikaz svih generacija od osnivanja škole do danas.

Svečanosti su nazočili biskup Šibenske biskupije msgr.Tomislav Rogić, biskup u miru msgr. Ante Ivas, don Roko Glasnović, ravnatelj Katoličkog školskog centra i brojni drugi uzvanici.

Gradonačelnik Željko Burić čestitao je domaćinima te svim djelatnicima i učenicima škole obljetnicu djelovanja uz želju da i u budućnosti ustraju jednakim žarom u odgoju i obrazovanju naših mladih.

 

U povodu 10.godišnjice djelovanja Katoličke osnovne škole jutros je u katedrali sv. Jakova  održana i svečana sv. misa koju je predvodio osnivač škole, biskup u miru msgr. Ante Ivas, dok je prigodnu propovijed održao šibenski biskup msgr. Tomislav Rogić.

  Objavljeno: 16.03.2018, 21:40h