Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Objavljen Javni poziv za podnošenje prijava kandidata za imenovanje suca porotnika Općinskog suda u Šibeniku

Objavljen Javni poziv za podnošenje prijava kandidata za imenovanje suca porotnika Općinskog suda u Šibeniku

 

 

Grad Šibenik objavio je Javni poziv za podnošenje prijava kandidata za prijedlog za imenovanje suca porotnika Općinskog suda u Šibeniku.

Pozivaju se svi zainteresirani građani Grada Šibenika koji ispunjavaju uvjete propisane Zakonom o sudovima da podnesu svoje prijave. Za suca porotnika može biti izabran: punoljetni hrvatski državljanin dostojan obnašanja dužnosti suca porotnika;  osoba koja nije član političke stranke niti se bavi političkom djelatnošću te osoba koja dužnost porotnika može neometano obavljati.

Sucima porotnicima za obnašanje dužnosti pripada pravo na naknadu troškova i nagradu sukladno Pravilniku o naknadama i nagradi sudaca porotnika.

Prijavi treba priložiti kratak životopis i potpisanu Izjavu kandidata o ispunjavanju predviđenih zakonskih uvjeta. Navedenu izjavu kao i sve uvjete Javnog poziva možete pronaći OVDJE. 

Prijava i prilozi mogu se dostaviti putem pošte na adresu: Grad Šibenik, Odboru za izbor i imenovanje, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1 , 22000 Šibenik, neposredno na pisarnicu Gradske uprave Grada Šibenika, ili putem e-maila: tajnistvo@sibenik.hr.

Za sve informacije u svezi ovog Poziva zainteresirani kandidati mogu nazvati na broj: 022/431-061.

Prijava i prilozi mogu se dostaviti najkasnije do 2. lipnja 2023. godine.

  Objavljeno: 19.05.2023, 09:32h