Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Objavljen Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja Grada Šibenika u 2024.godini

Objavljen Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja Grada Šibenika u 2024.godini

 

 

Odbor za dodjelu nagrada i drugih priznanja Grada Šibenika objavio je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja Grada Šibenika u 2024. godini. Prijedlozi se podnose za kategorije: Nagrada Grada Šibenika za životno djelo, Nagrada Grada Šibenika, Plaketa Grada Šibenika, Grb Grada Šibenika te Priznanje počasnog građanina Grada Šibenika.

Prijedlozi se podnose u pisanom obliku, a detalji sadržaja prijave, kao i obrazac za podnošenje prijedloga, objavljeni su na web stranici grada Šibenika na POVEZNICI.

Prijedloge za dodjelu javnih priznanja mogu podnijeti: trgovačka društva i ustanove, političke stranke, udruge građana i druge organizacije, te građani. Prijedlozi, zajedno  s obrazloženjem i potrebnom dokumentacijom, dostavljaju se poštom na adresu Grad Šibenik, Trg palih branitelja Domovinskog rata I, 22000 Šibenik  s naznakom „Za dodjelu nagrada i drugih  priznanja Grada Šibenika“ li putem pisarnice Grada Šibenika, Trg palih branitelja Domovinskog rata I, 22000 Šibenik do 31. kolovoza 2024. godine.

  Objavljeno: 09.02.2024, 10:42h