Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Objavljen javni poziv za predlaganje članova Kulturnog vijeća Grada Šibenika

Objavljen javni poziv za predlaganje članova Kulturnog vijeća Grada Šibenika

 

 

Grad Šibenik uputio je javni poziv institucijama i udrugama iz područja kulture i umjetnosti da podnesu prijedloge kandidata za izbor članova Kulturnog vijeća Grada Šibenika.

 

Predlagači mogu odabrati sljedeća programska područja za koja prijavljuju kandidate: zaštita i očuvanje pokretnih i nepokretnih kulturnih dobara; knjižnična djelatnost, knjige i nakladništvo; muzejsko-galerijska djelatnosti likovna umjetnost; kazališna, glazbena i glazbeno-scenska djelatnost; kulturno-umjetnički amaterizam; vizualne umjetnosti; inovativne i umjetničke kulturne prakse.

 

Kulturno vijeće Grada Šibenika ima sedam članova. Za članove Kulturnog vijeća mogu biti kandidirani kulturni djelatnici i umjetnici te drugi stručnjaci koji svojim dosadašnjim dostignućima i poznavanjem problema vezanih uz utvrđivanje i provedbu kulturne politike mogu pridonijeti ostvarenju ciljeva zbog kojih je Vijeće osnovano.

 

Na temelju pristiglih prijedloga gradonačelnik Grada Šibenika donijet će rješenje o imenovanju članova Kulturnog vijeća.

 

Predlagači su dužni dostaviti pisani i obrazloženi prijedlog osobe čije imenovanje predlažu kao i životopis kandidata. Prijedlozi kandidata podnose se na obrascu prijavnice na LINKU, a može se predignuti i u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti.

 

Prijedlozi za članove Kulturnog vijeća mogu se ispuniti na obrascu: https://goo.gl/forms/Wc2jHBRis5O3UgRC2 ili se mogu preuzeti u prostorijama Odjela za društvene djelatnosti i ispunjeni dostaviti elektroničkom poštom ili na adresu: GRAD ŠIBENIK, UPRAVNI ODJEL ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, 22000 Šibenik, S naznakom: „Prijedlog za Kulturno vijeće“.

 

Rok za podnošenje prijedloga je 15 dana od dana objave na internetskoj stranici www.sibenik.hr i traje do 6. travnja 2018. godine.

  Objavljeno: 22.03.2018, 10:12h