Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Objavljen natječaj za prodaju građevinskog zemljišta na području Gospodarske zone Podi

Objavljen natječaj za prodaju građevinskog zemljišta na području Gospodarske zone Podi

 

 

Grad Šibenik objavio je javni natječaj za prodaju građevinskog zemljišta na području Gospodarske zone „Podi“. Riječ je o parceli veličine 2.545 m2 na području Katastarske općine Danilo Biranj, a radi izgradnje gospodarsko – poslovnog i/ili gospodarsko – proizvodnog sadržaja.
Ponuđena cijena izražena po jednom metru četvornom ne smije biti manja od (neto) 5,00 EUR-a u protuvrijednosti u kunama prema srednjem tečaju HNB na dan plaćanja.

Natjecati se mogu domaće i strane pravne i fizičke osobe (obrti) registrirane za obavljanje djelatnosti koja dovodi do ostvarenja cilja raspolaganja zemljištem. Natjecatelji moraju ispunjavati uvjete utvrđene natječajnom dokumentacijom. Rok za dostavu ponuda po natječaju je 30 dana od dana objave u dnevnom listu „Slobodna Dalmacija“, a ujedno i vrijeme javnog otvaranja ponuda je 26.10.2020.g. u 10:00 sati – u prostorijama grada Šibenika, Trg palih branitelja Domovinskog rata br.1, na prvom katu.

Ponude se podnose u zatvorenoj omotnici sa naznakom: «Ponuda za kupnju zemljišta u Gospodarskoj zoni «Podi» - ne otvaraj» na prijemnom uredu Grada Šibenika ili preporučenom poštanskom pošiljkom. Pravovremenom ponudom smatra se ona koja je do navedenog roka dostavljena neposredno naručitelju, na protokol grada Šibenika. Kod dostavljanja ponude preporučenom poštanskom pošiljkom ponuditelj sam snosi rizik nepravovremene dostave.

Natječajna dokumentacija se otkupljuje i preuzima u Upravi Podi Šibenik d.o.o., Šibenik, Velimira Škorpika 17b (Poduzetnički inkubator Šibenik) svakog radnog dana u vremenu od 8.00 – 15.00 sati, a odgovorna osoba za davanje obavijesti i razgovor sa natjecateljima je direktor te tvrtke, mobitel: 098 4457-12 i e-mail: jakov.terzanovic@podi-sibenik.com.

Preuzimanje natječajne dokumentacije moguće je isključivo uz prikaz kopije uplate za istu. Sve uvjete natječaja možete pronaći OVDJE.

 

 

  Objavljeno: 25.09.2020, 08:55h