Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Objavljen natječaj za prodaju građevinskog zemljišta na Podima

Objavljen natječaj za prodaju građevinskog zemljišta na Podima

 

 

Danas je raspisan natječaj za prodaju građevinskog zemljišta na području Gospodarske zone „Podi“. Predmet natječaja je prodaja građevinskog zemljišta veličine parcele 4.158 m2 na području Gospodarske zone „Podi“, a radi izgradnje gospodarsko – poslovnog i/ili gospodarsko – proizvodnog sadržaja.

Natjecati se mogu domaće i strane pravne i fizičke osobe (obrti) registrirane za obavljanje djelatnosti koja dovodi do ostvarenja cilja raspolaganja zemljištem. Natjecatelji moraju ispunjavati uvjete utvrđene natječajnom dokumentacijom.

Rok valjanosti ponude ne smije biti kraći od 60 dana od dana početka tijeka roka za podnošenje ponuda.

Najboljim ponuditeljem smatrat će se onaj ponuditelj koji je do zadnjeg dana zadanog roka predao potpunu ponudu koja u sebi sadrži svu navedenu dokumentaciju sukladno uputama ponuditeljima, Općim i posebnim uvjetima, koji je ostvario najveći broj bodova bodovanjem u zadanoj bodovnoj listi koja je sastavni dio natječajne dokumentacije.

Natjecatelji moraju plaćanjem naknade u iznosu od 3.000,00 kn otkupiti natječajnu dokumentaciju uplatom na žiro-račun Podi Šibenik d.o.o.  HR35 2390 0011 1010 5836 6, model: HR00, poziv na broj: OIB (uplatitelja).

Natječaj se objavljuje u dnevnim novinama,“Slobodna Dalmacija“, na web stranicama: www.sibenik.hr, www.podi-sibenik.com, te na oglasnoj ploči Grada Šibenika. Za računanje roka mjerodavan je dan objave natječaja u dnevnom listu „Slobodna Dalmacija“.

Rok za dostavu ponuda po natječaju je 30 dana od dana objave u dnevnom listu „Slobodna Dalmacija“, a ujedno i vrijeme javnog otvaranja ponuda je 13.01.2020.g. u 10:00 sati – u prostorijama grada Šibenika, Trg palih branitelja Domovinskog rata br.1, na prvom katu.Ponude se podnose u zatvorenoj omotnici sa naznakom: «Ponuda za kupnju zemljišta u Gospodarskoj zoni «Podi» - ne otvaraj» na prijemnom uredu Grada Šibenika ili preporučenom poštanskom pošiljkom. Pravovremenom ponudom smatra se ona koja je do navedenog roka dostavljena neposredno naručitelju, na protokol grada Šibenika. Kod dostavljanja ponude preporučenom poštanskom pošiljkom ponuditelj sam snosi rizik nepravovremene dostave. Zakašnjele ponude se odmah vraćaju neotvorene.

Natječajna dokumentacija se otkupljuje i preuzima u Upravi Podi Šibenik d.o.o., Šibenik, Velimira Škorpika 17b (Poduzetnički inkubator Šibenik) svakog radnog dana u vremenu od 8.00 – 15.00 sati, a odgovorna osoba za davanje obavijesti i razgovor sa natjecateljima je direktor te tvrtke, mobitel: 098 4457-12  i e-mail: jakov.terzanovic@podi-sibenik.com.Preuzimanje natječajne dokumentacije moguće je isključivo uz prikaz kopije uplate za istu.

  Objavljeno: 12.12.2019, 08:34h