Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Objavljen poziv za dostavu ponuda za uređenje trga u Raslini

Objavljen poziv za dostavu ponuda za uređenje trga u Raslini

 

 

Grad Šibenik je 19. siječnja 2022. godine raspisao Poziv za dostavu ponuda u svrhu izvođenja radova na uređenju javne površine, odnosno trga u Raslini. Projektom je predviđeno obnavljanje 130 m2 plohe trga, 470 m2 zelene površine parka i 15 m2 parkovnih puteva.

Ponude zainteresiranih gospodarskih subjekata prikupljaju se isključivo putem web aplikacije Portal ponuda koja se nalazi na internet stranicama Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, a može se pronaći na ovoj poveznici.

Preko projekta koji je financiran sredstvima Europskog fonda za ruralni razvoj, Grad Šibenik omogućit će stanovnicima Rasline i njihovim posjetiteljima ugodan boravak na zelenoj površini uređenjem javne površine.

Projekt je financiran iz tipa operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ koji se provodi putem lokalnih razvojnih strategija (LRS) odabranih LAG-ova unutar podmjere 19.2. „Provedba operacija unutar CLLD strategije“.

Rok za dostavu ponuda je 2. veljače 2022. godine do 12:00 sati.

Za sve dodatne upite i informacije o navedenom Pozivu možete se obratiti Upravnom odjelu za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika, osoba za kontakt: Domagoj Vranjić, e-mail: domagoj.vranjic@sibenik.hr ili na broj telefona 022/431-033.

 

  Objavljeno: 20.01.2022, 13:29h