Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Objavljen poziv za nabavu edukativnih klupa za odmor i rekreaciju

Objavljen poziv za nabavu edukativnih klupa za odmor i rekreaciju

 

 

Grad Šibenik je 20. siječnja 2021. godine raspisao Poziv za dostavu ponuda u svrhu nabave edukativnih klupa za odmor i rekreaciju koje će na sebi imati edukativne prevrtne panele sa ilustracijama i tekstom o važnosti očuvanja šuma i zaštiti okoliša. Klupe su namijenjene za odmor, predah, istezanje ili vježbanje svim skupinama korisnika.  Nabava se provodi u sklopu projekta "Uređenje poučne staze u okviru značajnog krajobraza Gvozdenovo-Kamenar".

Ovaj je projekt financiran  iz tipa operacije 8.5.2. "Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture", podmjere 8.5. "Potpora za ulaganja u poboljšanje otpornosti i okolišne vrijednosti šumskih ekosustava" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020..

Procijenjena vrijednost nabave je 78.000,00kn bez PDV-a.

Ponude zainteresiranih gospodarskih subjekata se prikupljaju isključivo putem web aplikacije Portal ponuda koja se nalazi na internet stranicama Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Objavljeni poziv se može pronaći na linku:

https://agronet.apprrr.hr/Forms/CommonForms/TenderOffer.aspx

Rok za dostavu ponuda je 08.02. 2021. godine do 12:00 sati.

Za sve dodatne upite i informacije o navedenom Pozivu možete se obratiti Upravnom odjelu za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj, osoba za kontakt: Ana Katarina Rajčić, e-mail: ana.katarina.rajcic@sibenik.hr ili broj telefona 022/431-069.

Projekt Uređenja poučne staze u okviru značajnog krajobraza Gvozdenovo-Kamenar je projekt za kojega je Agencija za plaćanja u poljoprivredi i ruralnom razvoju utvrdila ukupno procijenjeni iznos potpore u iznosu od 716.050,00 HRK. Intenzitet potpore je 100% ukupno prihvatljivih troškova predviđenih planom nabave u sklopu projekta.

  Objavljeno: 21.01.2021, 09:20h