Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Objavljen poziv za rekonstrukciju krovišta društvenog doma u Konjevratima

Objavljen poziv za rekonstrukciju krovišta društvenog doma u Konjevratima

 

 

Grad Šibenik je 16. ožujka 2021. godine raspisao Poziv za dostavu ponuda u svrhu izvođenja radova rekonstrukcije krovišta na društvenom domu Konjevrate, projekta koji je financiran iz tipa operacije 7.4.1. "Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu" koji se provodi putem lokalnih razvojnih strategija (LRS) odabranih LAG-ova unutar podmjere 19.2. "Provedba operacija  unutar CLLD strategije". Ponude zainteresiranih gospodarskih subjekata se prikupljaju isključivo putem web aplikacije Portal ponuda koja se nalazi na internet stranicama Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

 Projektom je predviđeno fazno i etapno građenje građevine ukupne površine veće od 300 metara kvadratnih. Navedena nabava se odnosi na 1. fazu radova nakon koje slijedi uređenje unutrašnje međukatne konstrukcije, pregradnih zidova te obnovu vanjske ovojnice.

Objavljeni poziv se može pronaći na linku:

https://agronet.apprrr.hr/Forms/CommonForms/TenderOffer.aspx

Rok za dostavu ponuda je 07.04.2021. godine do 12:00 sati.

Za sve dodatne upite i informacije o navedenom Pozivu možete se obratiti Upravnom odjelu za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj, osoba za kontakt: Ana Katarina Rajčić, e-mail: ana.katarina.rajcic@sibenik.hr ili broj telefona 022/431-069.

  Objavljeno: 17.03.2021, 08:37h