Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Objavljeni vodič za buduće studente Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku

Objavljeni vodič za buduće studente Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku

 

 

Preddiplomski sveučilišni Studij energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije u Šibeniku objavio je svoj prvi, informativni vodič za buduće studente.

 

Riječ je o vodiču u kojem budući studenti mogu pronaći sve najvažnije informacije o samom studiju, od informacija o načinu upisa na Studij energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije u Šibeniku, programu studiranja, mogućnostima zaposlenja koje proizlaze završetkom studija, pa sve do upisa na diplomski studij na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, zadržavajući sva prava studenata Sveučilišta u Zagrebu.

 

Koji su preduvjeti upisa na fakultet i kako se stječu bodovi u razredbenom postupku? Koliko traje studiranje na preddiplomskom Studiju energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, tko predaje na fakultetu i gdje se fakultet nalazi? Što o studiju kažu bivši studenti koji su stekli naziv sveučilišnih prvostupnika odnosno inženjera energetskih tehnologija? Što Šibenik kao grad nudi studentima? Sve to i još puno više, studenti odsad mogu doznati u prvom informativnom vodiču za Studij obnovljivih izvora energije u Šibeniku.

 

https://sibenik.unizg.hr/_download/repository/Vodic_za_studente_2019.pdf

 

  Objavljeno: 10.05.2019, 12:25h