Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Objavljeno još imena izvođača na ovogodišnjem Terraneu

Objavljeno još imena izvođača na ovogodišnjem Terraneu

 

 

U zagrebačkom Centru mladih Ribnjak danas, 12. travnja, održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljen drugi dio izvođača na Terraneu 2012.

Ovaj glazbeno-ekološki festival, koji je svoju vrlo uspješnu premijeru imao prošle godine,  održava se od 7. do 9. kolovoza, u bivšoj vojarni  Bribirskih knezova. Svoj nastup ovog su ljeta tako potvrdili Parov Stelar Band, The Vaccines, The Jicks, Future of the Left, tUnEyArDs, Aeroplane, Max Tundra, Jarboli, Ola Horne, The Toronto Drug Bust, Kandžija i Erotic Biljan & His Heretics. Sigurno najznačajnije ime među njima jest planetarno poznat šesteročlani američki hip-hop, neo soul i rap sastav iz Philadelphije The Roots.

The Roots imaju deset objavljenih albuma, a Rolling Stones ih je uvrstio među 20 najboljih koncertnih bendova na svijetu, što potvrđuje i činjenica da su osvojili 4 Grammyja.

Festivalske ulaznice u prodaji su po cijeni od 390 kuna i to do 14. svibnja. Nakon toga, cijena će do početka festivala biti 440 kuna, dok će na samom ulazu koštati 490 kuna.

  Objavljeno: 12.04.2012, 00:00h