Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Od ponedjeljka, 21. listopada zatvara se dio Ulice Velimira Škorpika

 Od ponedjeljka, 21. listopada zatvara se dio Ulice Velimira Škorpika

 

 

 Od ponedjeljka, 21. listopada radovi u sklopu projekta Aglomeracija Šibenik na cesti Šibenik – Zablaće ulaze u novu fazu. Završava se dionica ceste od Podsolarskog do skretanja za uvalu Dumboka. Istovremeno, kreću radovi na potezu od skretanja za uvalu Dumboka, prolaze dijelom rotora i ulaze u Ulicu Velimira Škorpika, do zgrade Policijske uprave Šibensko – kninske.

 

Radovi na dionici od uvale Dumboka do rotora kod Poduzetničkog inkubatora trajat će do kraja studenog ove godine, nakon čega će i ta dionica biti puštena u promet.

Radovi u ulici Velimira Škorpika do (od rotora do zgrade PU) trajat će do svibnja iduće godine. Osim radova na postavljanju vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, te postavljanju električnih i telekom instalacija, bit će izvršeno niveliranje cijele ulice kako bi se riješio problem nakupljanja vode u rotoru za vrijeme većih kiša.

 

Ulica će biti zatvorena za sav promet, s izuzetkom pristupa vozilima dostave za tvrtke u Poduzetničkom inkubatoru. Kao alternativni pravac, bit će uređena cesta pored zgrade Policijske uprave i makadamski put uz željezničku prugu koji se s ulicom Velimira Škorpika ponovo spaja u blizini veterinarske stanice i kluba Inside (nekadašnja trgovina Tica).  Cesta pored zgrade PU i pristupni makadamski put omogućit će uspostavu prometa na tom potezu, ali vozačima svakako preporučamo korištenje alternativnog pravca preko Bioca.

  Objavljeno: 18.10.2019, 08:36h