Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Od prosinca kreće besplatna poduka iz ženske košarke za šibenske predškolce

 Od prosinca kreće besplatna poduka iz ženske košarke za šibenske predškolce

 

 

Grad Šibenik i Zajednica sportova grada Šibenika u suradnji s Hrvatskim Olimpijskim odborom od listopada ove godine pokrenuli su pilot projekt besplatne poduke bavljenja sportom djece, isključivo predškolskog uzrasta. Projekt je krenuo s muškom košarkom i karateom i to vrlo uspješno na obostrano zadovoljstvo djece i klubova. Osim muške košarke i karatea u ovaj projekt se uključuje i ženska košarka, odnosno Ženski košarkaški klub „Šibenik“ čiji stručni kadar će dva puta tjedno sasvim besplatno podučavati djecu predškolskog uzrasta košarkaškim vještinama po metodama univerzalne sportske škole. Program i rekviziti su prilagođeni djeci predškolskog uzrasta.

 

Treninzi će se održavati u popodnevnim satima u sportskoj dvorani  „Meterize“ i to utorkom i četvrtkom od 17:00 – 18:00 sati.

 

Program rada s djecom predškolskog uzrasta isključivo je izrađen od strane Ženskog košarkaškog kluba „Šibenik“ koji je dobio povjerenje da provodi ovaj projekt.

 

Cilj ovog projekta je omogućiti djeci grada Šibenika  ulazak u svijet sporta na stručan i profesionalan način. Također, besplatnim bavljenjem sportom cilj je stvoriti naviku roditeljima da od samih početaka djetetova odrastanja steknu naviku da sport treba biti način života njihove djece.

 

Početak pilot projekta ženske košarke i prvo okupljanje djece je u utorak 4. prosinca 2018. g.  Svi zainteresirani roditelji koji žele da im djeca uđu u svijet košarke, igre i druženja mogu svoje dijete dovesti na naznačene termine u sportsku dvoranu „Meterize“, a za sve dodatne informacije kontakt osoba u Ženskom košarkaškom klubu „Šibenik“ je gosp. Petar Zlatoper (mob:  099 346 6180).

  Objavljeno: 26.11.2018, 12:46h